رفتن به محتوای اصلی

شما اینجا هستید

استان قزوین دارای ظرفیت خوبی در بخش تولیدات دامی و غذایی است


31 ارديبهشت, 1399 - 17:03 -- روابط عمومی ۲
استاندار قزوین :

استان قزوین دارای ظرفیت خوبی در بخش تولیدات دامی و غذایی است

ساماندهی کشتارگاه‌های استان در دستور کار باشد
استاندار قزوین گفت: این استان با توجه به وسعت کم در زمینه تولید محصولات غذایی یکی از استان‌های برتر کشور است و باید در سال جهش تولید، نگاه ویژه‌ای به تولیدات دامی و کشاورزی داشته باشیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری ،

هدایت الله جمالی پور  در بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان بویین زهرا، افزود: استان قزوین دارای پتانسیل خوبی در بخش کشاورزی، تولیدات دامی و غذایی است و خوشبختانه در تولید گوشت قرمز نیز مشکلی ندارد.

وی تاکید کرد: ساماندهی کشتارگاه‌های استان و رفع مشکلات این بخش، می‌تواند ظرفیت تولید گوشت استان را بالا ببرد که علاوه بر تامین نیاز استان به سایر استان‌ها نیز عرضه شود.

این مسوول با بیان اینکه سالانه ۲۸ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود، اظهار داشت: با توجه به وسعت و ظرفیت بالای تولید و نگهداری گوشت قرمز در مجموعه کشتارگاه‌های استان باید برای حمایت از واحدهای تولیدی استان در این زمینه و رفع مشکلات آنها تلاش کرد.